Alles over zink

Kiezen voor VMZINC voor dak en gevel
dat is kiezen voor uitzonderlijke kenmerken en voordelen.  

 

 

 
enfant

Natuurlijk en Recycleerbaar

 

Zink is een natuurlijk element, essentieel en onmisbaar voor alle levende organismen. Zink is een element dat van nature aanwezig is in het milieu. We vinden het in variable concentraties terug in gesteenten, water, lucht en biosfeer (dierlijk en plantaardig).

Dit materiaal met lange levensduur is 100% recycleerbaar. In Eurpa wordt 98% van het ‘gebruikte’ zink gerecycleerd voor een nieuwe levenscyclus. De duurzaamheid van zink is onbetwistbaar, zelfs na recyclage bewaart het al zijn eigenschappen.

 

 

enfant

Duurzaam en Betrouwbaar

 

Zink is duurzaam en weerstaat de tijd. De levensduur gaat van 70 jaar in een stedelijke omgeving, tot 100 jaar in een landelijke omgeving. Dit alles zonder specifiek onderhoud dankzij het patina, de natuurlijke langdurige beschermlaag van zink.

 

Talrijke kwaliteitscontroles van VMZINC en zijn conformiteit certificering met de Europese Norm, vervolledigen de vakkundige plaatsing door aanbevolen installateurs en bevestingen de betrouwbaarheid van gevelbekleding en daken in VMZINC.

 

 

enfant

Betaalbaar en Rendabel

 

Zink is een exclusief materiaal, nobel en van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar. Zijn duurzaamheid met behoud van zijn kenmerken en prestaties, zorgen ervoor dat zink op lange termijn een rendabele investering is. Op korte termijn heeft het lichte gewicht van zink een onmiddellijke positieve invloed op de kosten van timmerwerk en structuren.

 

De duurzaamheid in de tijd en het ontbreken van onderhoud vormen echte besparingen. Zink kiest u met het hart, maar ook met het verstand, aangezien dat het op termijn een rendabele investering vormt en een meerwaarde voor uw woning.

 

 

enfant

Bescherming en Comfort

 

Zink is een resistent materiaal, met een uitzonderlijke levensduur. Zeer fijn en volledig waterdicht, beschermt zink uw woning tegen wind en regen. Het omhult de vormen en structuren van elk gebouw zoals een huid.

 

VMZINC biedt een perfecte bescherming die gecombineerd kan worden met elke gewenste dikte van isolatie. Bestand tegen alle weersomstandigheden, aangepaste isolatie en goede ventilatie zijn de elementen die bijdragen tot een duurzame bescherming en een groot comfort. VMZINC garandeert u vele jaren van plezier en comfort, winter en zomer.

 

 

enfant

Duurzaam bouwen

 

Zink is een pertinente keuze voor de realisatie van een milieuvriendelijke woning. Naast zijn natuurlijke karakter en zijn belang voor mens, dier en plant, wordt zink dat gebruikt wordt voor gebouwen opgemerkt voor zijn lange levensduur, zijn recycleerbaarheid en zijn beperkte energieverbruik nodig voor productie.
Zijn erkende milieuvriendelijke kenmerken verenigen zich met door VMZINC ontwikkelde oplossingen voor duurzaam bouwen. Aangezien milieuvriendelijkheid en het zuinig omspringen met energie zeer belangrijk zijn, draagt zink bij tot de gemeenschappelijke inspanningen ten voordele van toekomstige generaties.

 

 

 

 

enfant

Geef waarde aan uw eigendom en investeer op lange termijn

 

Zink is een betrouwbare oplossing met een uitzonderlijke levensduur en vraagt zeer weinig onderhoud. Bescherm uw eigendom tegen wind en slagregen en bekleedt uw gevel en dak met elegantie.

 

VMZINC is een materiaal dat UV bestendig is, perfect waterdicht, niet poreus, ongevoelig voor vorst, niet brandbaar en bestand tegen de vorming van mos. Ze wordt gekenmerkt door een patina die zichzelf vernieuwd, die het zink ongevoelig maakt voor de tijd. De duurzaamheid en het specifieke uiterlijk van de materialen maken uw project uniek.

 

 

enfant

Bouwen met VMZINC vraagt creativiteit en nodigt uit om materialen, vormen en tinten samen te brengen

 

VMZINC is een natuurlijk materiaal, beschikbaar in verschillende tinten. Zijn minerale structuur en zijn unieke aspecten vereenvoudigen het samengaan met andere meer traditionele bouwmaterialen zoals baksteen, gevelbepleistering, hout, beton of glas.

 

VMZINC geeft een belangrijke esthetische meerwaarde dankzij de talrijke mogelijkheden in vormen, lijnen en tinten.