De VMZINC gevel systemen


Façade joint deboutEen goed geïsoleerde en goed beschermde voorzetgevel, draagt bij tot een optimaal wooncomfort. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie is het aanbrengen van een lichte, goed geïsoleerde voorzetgevel een doordacht, economisch en ecologisch alternatief voor de meer klassieke gevels in baksteen. Tussen de draagmuur en de voorzetgevel in VMZINC wordt een isolatielaag geplaatst. De keuze van het isolatiemateriaal wordt bepaald aan de hand van de gewenste isolatieprestatie.

 

Het type isolatie en zijn prestaties moeten dus in overweging genomen worden om de dikte van de isolatielaag te bepalen. Het warmteaccumulerende vermogen van de binnenmuur wordt optimaal benut: de muur koelt minder snel af in de winter, blijft langer koel in de zomer en het wooncomfort stijgt. Goed isoleren verhoogt ook het geluidscomfort. Hier bieden wij u een overzicht van gevelsystemen in VMZINC, een investering op lange termijn die geen loopje neemt met de tijd.Gevel mogelijkheden

Staande naad VMZINC  laat zich ritmisch en dynamisch uitlijnen

vignette-6-aspects
 

Meer informatie

 

Overlappingsprofiel VMZINC  verenigt alle troeven van VMZINC in een budgetvriendelijk gevelpaneel

vignette-6-aspects
 

Meer informatie

 

Gevelpaneel 333 VMZINC biedt standaard eenvoud en elegantie voor alle gevels

 

Meer informatie

 

MOZAIK standaard laat zich onbeperkt combineren met uiterst moduleerbare gevelcassettes

 

Meer informatieDe systemen voor het dak in VMZINC

 


Toiture VMZINCHet meest voorkomende VMZINC dakbedekkingsysteem is de Staande naad VMZINC. Traditioneel wordt de Staande naad VMZINC gebruikt op een verluchte dakstructuur. De systemen worden geplaatst op een bebording die een perfecte verluchting van de onderkant van het VMZINC toelaat.

 

De huidige nieuwe bouwtechnieken introduceren steeds vaker geprefabriceerde onderbouwen, compact en geïsoleerd. Om aan deze trend tegemoet te komen, werd de Staande naad VMZINC met aangepast zink uitgevoerd, namelijk de ZINC PLUS. Niettegenstaande het identieke uiterlijk van het dak, is het belangrijk een onderscheid te maken tussen verluchte en warme daken.

 
Dak mogelijkheden

Staande naad VMZINC met verluchting op bebording

vignette-6-aspects
 

Meer informatie

 

Staande naad VMZINC op warm dak en zonder verluchting

vignette-6-aspects
 

Meer informatie